У закарпатській організації Радикальної партії прокоментували стрілянину за участі депутата-радикала

У закарпатській організації  Радикальної партії прокоментували стрілянину за участі депутата-радикала
Трагічні події відбулись сьогодні.

 

 

Голова Закарпатської обласної організації Радикальної Партії Олега Ляшка Богдан Кинів у коментарі uzhgorod.net.ua висловив співчуття сім’ї загиблого та озвучив позицію осередку політсили стосовно причетності їхнього депутата до трагічного випадку.

«По-перше, це трагедія. І ми висловлюємо щире співчуття родині та близьким загиблого чоловіка. Стосовно ж самої ситуації, то тут в усьому повинно розібратися слідство. В усіх аспектах справи. І якщо злочин був, то за нього має бути покарання», - заявив Богдан Кинів.

Нагадаємо, сьогодні вночі на території Ужанського природного парку під час полювання загинув колишній міліціонер, 45-річний Михайло Сичка. Смерть чоловіка настала внаслідок того, що його компаньйон по полюванню – Іван Псяйка - сплутав чоловіка із твариною та вистрелив йому в обличчя. За попередньою інформацією чоловік, котрий здійснив вистріл, є депутатом Великоберезнянської районної ради та представляє Радикальну Партію Олега Ляшка. Варто зазначити також, що полювання відбувалося на забороненій для подібної діяльності території та розцінюється як браконьєрство.

uzhgorod.net.ua

 

17 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів