ДО НАС ЇДЕ ПРОКУРОР!

Вячеслав Піскун має намір відбути до Ужгорода, щоб особисто вивчити ситуацію, яка сталася навколо затриманого Івана Різака

 

Про це повідомив речник голови парламенту ?гор Сторожук у ході погоджувальної наради. За словами Сторожка, Піскун запевнив, що він "генпрокурор України, а не представник якоїсь політичної сили" і запропонував депутатам переглянути плівку, на якій ? запис інциденту в Закарпатті.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Луценко, присутній на нараді, повідомив, що шість правоохоронців, які брали участь у затриманні Різака, наразі відсторонені від роботи і ведеться розслідування по цій справі.

Також, за словами Сторожука, Луценко відзначив, що "можливо, не можна застосовувати силу до народних депутатів, але навіть народні депутати не мають права перешкоджати рішенню суду".
Водночас, за словами Сторожука, депутати від СДПУ(о) Кравчук і За?ць наполягають на тому, щоб інцидент в Ужгороді був розглянутий на спеціальному засіданні Верховної Ради, але, як сказав Сторожук, "у них навіть нема? 150 підписів, а ? лише прохання деяких депутатів".

Як відомо, для проведення спеціального засідання необхідно мати 150 підписів депутатів, а звернення, прийняте на ньому, у триденний термін ма? бути оприлюднене у ЗМ?.

 

23 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів