З'явилося відео затримання монгольської дипломатичної контрабанди, яку везли з Москви

З'явилося відео затримання монгольської дипломатичної контрабанди, яку везли з Москви
Виявили вчора в пункті пропуску «Дякове»

 

Як ми вже повідомляли, понад 29 тисяч пачок тютюнових виробів, які намагались переправити через державний кордон під виглядом дипломатичної кореспонденції виявили вчора в пункті пропуску «Дякове» прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками СБУ та митниці.  

Близько 14.30 у пункт пропуску заїхав автомобіль «Мерседес» з дипломатичними номерами російської реєстрації. За документами, двоє громадян, які надали для проведення перевірки дипломатичні паспорти співробітників посольства Монголії в Росії, слідували з вантажем дипломатичної пошти з Москви до Риму. Однак оперативні підрозділи Держприкордонслужби вже мали завчасну інформацію про можливе переміщення заборонених предметів даним автомобілем. За даним фактом Держприкордонслужба відразу поінформувала про підозрілий вантаж співробітників СБУ та фіскальної служби. Підозри у прикордонників посилилися, коли на автомобіль зреагував службовий собака, натренований на виявлення тютюнових виробів. 

Співробітниками Держприкордонслужби було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу, яким  рухались дипломати. В ході перевірки  в салоні транспортного засобу було виявлено понад 29 тисяч пачок сигарет, які намагались незаконно переправити через державний кордон. Наразі проводиться подальша перевірка. - інформує Держприкордонслужба України.

 

 

19 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів