"Ужгородське питання" у Верховній Раді наразі не розглядатимуть

Хоча есдеки і зібрали необхідних 150 підписів нардепів

 

СДПУ(о) вимага? скликати позачергове засідання парламенту в зв?язку з інцидентом, що відбувся в Ужгороді під час переведення екс-голови Закарпатської обласної державної адміністрації ?вана Різака з лікарні в слідчий ізолятор, під час якого співробітники спецпідрозділу "Сокіл" побили народних депутатів Т.Прошкуратову, Н.Шуфрича і В.Воюша, повідомля? prezident.org.ua
?ніціатори проведення додаткового засідання парламенту в даний час зібрали 156 підписів народних депутатів.
За словами уповноваженого, свої підписи дали депутати з фракцій СДПУ(о), "Регіони України", "Демократична Україна", групи "Демініціативи", Народної партії, Компартії а також безфракційні депутати.
Депутат також відзначив, що підписи продовжують надходити. Але разом з тим він припустив, що "навіть з урахуванням ці?ї обставини додаткове засідання, ймовірно, проводитися не буде".
Це може бути пов?язано, на думку Володимира Зайця зокрема з тим, що депутати Нестор Шуфрич і Тамара Прошкуратова знаходяться зараз на лікуванні. Крім того, в Ужгороді, де відбувся інцидент, знаходиться генеральний прокурор Святослав Піскун, а також глава парламентської слідчої комісії з питань про дотримання конституційних прав громадян Віктор Мусіяка, що вивчають всі обставини справи.

 

24 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів