Що сьогодні роблять комунальники на вулицях Ужгорода?

Що сьогодні роблять комунальники на вулицях Ужгорода?
Працівники комунального підприємства КШЕП сьогодні в Ужгороді готують до ямкового ремонту проїжджу частину біля базарчика на вулиці Гагаріна. Також ліквідовують несанкціоноване сміттєзвалище на площі Лаборця і ремонтують світлофори біля перехрестя Капушанської та проспекту Свободи («Білочка») та біля перетину проспекту і площі Кирила та Мефодія. Відремонтований учора світлофор на перехресті Капушанської-Грушевського вже працює.

 

На Гагаріна також встановлюють світильники вуличного освітлення. Ці роботи, як і встановлення кронштейнів, заміну лінії та світильників на світодіодні на вулиці Перемоги від Легоцького до межі Ужгорода з боку Сторожниці, проводить «Закарпателектробуд». Продовжують і розпочатий учора ремонт трансформаторного устаткування за адресою Минайська, 9. Це підприємство, до речі, замінило дві опори вуличного освітлення на вулиці Другетів.

«УжАгромікс» прибирає гілки дерев, які через негоду впали на площі Лаборця та проспекті Свободи, косять Православну набережну і вирізають два десятки сухих тополь, які пройшли відповідне комісійне обстеження, на Ботанічній набережній.

Про це написали на сторінці Ужгородської міської ради у Фейсбуці.

 

22 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів