На Закарпатті докладуть максимум зусиль для розвитку туризму

На Закарпатті докладуть максимум зусиль для розвитку туризму
Минулого тижня в обласній адміністрації підписали Меморандум про співпрацю між департаментом економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА та громадськими організаціями області у галузі туризму.

 

У рамках Меморандуму передбачається створення Регіональної туристичної організації, до складу якої ввійдуть представники від облдержадміністрації, а також Асоціації туристичних підприємств Закарпатської області, Асоціації фахівців туристичного супроводу, туристично-інформаційних центрів, вищих навчальних закладів, які займаються підготовкою кадрів для галузі туризму, представники історико-культурних об’єктів, науковці та експерти з туризму, суб’єкти туристичної діяльності тощо.

Ідея створення Регіональної туристичної організації  зумовлена прагненням підвищити ефективність та прогнозованість розвитку туризму та курортів у регіоні, шляхом запровадження спільного бачення та взаємодії органів влади і громадських організацій.

Список членів Регіональної туристичної організації залишається відкритим і всі бажаючі можуть долучатися до нього, - зауважують в департаменті економічного розвиту і торгівлі Закарпатської ОДА.

 

23 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів