У Шуфрича немає струсу мозку

Про це заявив Міністр охорони здоров’я Микола Поліщук

 

Микола Поліщук заявля?, що у депутата Нестора Шуфрича, потерпілого під час інциденту в Ужгороді, нема? струсу мозку, повідомля? "Українська правда"

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, повідомля? ?нтерфакс-Україна.

"Я нейрохірург. Всі нейрохірурги - мої учні. За даними об??ктивних методів обстеження, струсу головного мозку не було", сказав він.

На думку Поліщука, у Шуфрича "просто ознаки старої травми лобових доль".

"Я про це можу сказати абсолютно достовірно - я маю про це повну інформацію", підкреслив міністр.

Разом з тим, прес-секретар Шуфрича Ольга Буяновська повідомила Українським Новинам, що "Поліщук не відвідував Шуфрича в лікарні, не зв?язувався з клінікою, в якій він знаходиться, і те, що він дав заочний діагноз, виклика? подив".

Раніше також повідомлялося, що представники приватної клініки "Борис", де знаходиться на лікуванні Шуфрич, а також ужгородські лікарі, які обстежили депутата, стверджують, що у нього "пошкодження м?яких тканин голови і струс мозку".

Як повідомля? канал "?нтер", у вівторок у лікарні Шуфрича і Прошкуратову відвідали лідери СДПУ(о) Віктор Медведчук та Леонід Кравчук. Медведчук подарував Прошкуратовій букет білих троянд.

Спілкуючись же із Шуфричем, Медведчук співчутливо сказав, що "жінку слід захищати до кінця", на що його заступник відповів: "до втрати свідомості".

Шуфрич, а також його колега по фракції СДПУ(о) Тамара Прошкуратова постраждали в минулу п?ятницю в Ужгороді, коли колишнього голову Закарпаття ?вана Різака переводили з лікарняної палати до С?ЗО.

Депутати намагалися перешкодити представникам правоохоронних органів відвести Різака.

 

25 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів