На Закарпатті буде ... ендуро

На Закарпатті буде ... ендуро
Увага! 25-26 червня 2016 року вперше на Закарпатті пройде грандіозна спортивно-розважальна подія - І етап Чемпіонату України з ендуро!

 

Ендуро – надзвичайно цікавий і видовищний вид спорту, зазвичай він збирає натовпи вболівальників. Принаймні це засвідчили всі попередні подібні змагання, які проходили на території Закарпатської області.

Цього разу змагання пройдуть у с. Голубиному на Свалявщині – тут учасників змагань чекатиме вкрай цікава, але й складна мототраса «Домашник».

Змагання проходитимуть за сприяння народного депутата України Михайла Ланьо та за підтримки Закарпатської обласної організації партії «Відродження».  

Для довідки

Ендуро (лат. Indurare — винести, витримати, витерпіти) — дисципліна мотоспорту і велоспорту, змагання в якій проходять на дорогах з різним покриттям і по пересіченій місцевості з дотриманням заданого графіку руху на великі відстані протягом декількох днів.

Для даної дисципліни використовують відповідну спортивну мотоциклетну (велосипедну) техніку. Крім змагання на регулярність руху в ендуро включено виконання в найкоротший час умов додаткових змагань.

Змагання проходять по замкнутому колі на досить складній місцевості з використанням доріг загального користування.

 

 

23 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів