Ужгородські вчителі візьмуть участь у новому освітньому проекті разом із грузинськими колегами

Ужгородські вчителі візьмуть участь у новому освітньому проекті разом із грузинськими колегами
24 вчителі загальноосвітніх шкіл м. Ужгорода взяли участь в організованій «ПАДІЮНом» грантовій співпраці з польськими колегами.

 

Європейський фонд розвитку м.Новий Сонч в Польщі здійснює проект “V4 ноу-хау підтримки для освітніх установ у Грузії та Україні”, який співфінансує Міжнародний  Вишеградський фонд м.Братіслава.

Мета проекту полягає у підтримці розвитку потенціалу навчальних закладів зі Східної Грузії і України шляхом передачі передового досвіду і навчальних ноу-хау рішень, розроблених в країнах Єврорегіону, а також створення мережі співпраці та обміну досвідом між школами та освітніми установами цих країн.

Реалізація проекту дозволить збільшити потенціал дванадцяти шкіл, розташованих в сільській місцевості в регіоні Казбегі і Лентехі в Грузії, і 6 шкіл, розташованих в Ужгороді, в Україні. Під час проекту 48 вчителів з грузинських шкіл і 24 вчителя зі шкіл України зможуть удосконалити свої навички та навчаться проводити уроки з використанням інноваційної системи навчання веб-Quest. Відомо, що цей метод проведення уроків активує учня, стимулює розум і стимулює навички мислення.

Джерело: osvita.uz.ua

 

23 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів