Закарпатський турист – який він?

Закарпатський турист – який він?
За результатами дослідення в області склали портрет типового закарпатського туриста.

 

 

Визначити тенденцію віку чи статі не вдалося, оскільки під час травневих свят вона не спостерігалася. Типовою ситуацією та метою поїздки є відпустка в Закарпатській області та запланована путівка і участь у фестивалі.

Серед туристів, які подорожують з інших областей України, найбільше Закарпаття відвідують гості із Західної України, міста Київ та зі Східної України. Здебільшого це жителі міст. Вони приїжджають з метою екскурсій, на гастротури, на лікування (рекреацію).

Туристи-іноземці за статистикою - це гості з таких країн як:

- Словаччина

- Польща

- Угорщина

- Білорусія

- Чехія

Туристи з цих країн - це рівномірно жителі міст і сіл. Здебільшого вони відвідують історичні місця та памятки, вибирають гастротуризм та екстремальний туризм.

Місцеві жителі як туристи - це здебільшого жителі закарпатських міст, які беруть участь у гастрономічних турах, також цікавим і популярним для них є лижний туризм.

Однією з головних емоцій та основних вражень туристів від Закарпаття є люди, що проживають в області, їх гостинність та дружелюбність.

Туристи інформацію про відпочинок найчастіше брали з інтернету, відгуків друзів, туристичних сайтів, повідомляють в Департаменті економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА. 

 

24 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів