«Найближчі до Бога» - новий фільм закарпатського режисера

«Найближчі до Бога» - новий фільм закарпатського режисера
Документальну стрічку В'ячеслава Бігуна “Найближчі до Бога” номіновано на кінофестивалі “Відкрита ніч”. Її покажуть у ніч з 25 на 26 червня на близько 50-ти площадках в Україні та за кордоном. Про це повідомляють організатори кінофестивалю, які відібрали стрічку міжнародного режисера з-поміж 116 фільмів.

 

Епічна стрічка “Найближчі до Бога” художньо змальовує сімейне жертвоприношення нової європейської війни, в якій опинилася Україна. Єдиний син Олексій — юрист за фахом із відомої та забезпеченої сім'ї з міста на Дніпрі, — вирішує піти добровольцем на фронт. Чому? Яка доля чекає на нього, на його родину? Про це розповідає батько Олексія, який залишився з внучкою Анастасією.

Фільм номіновано до секції документального кіно, до якої включено ще 5 фільмів із 19 фільмів конкурсної програми загалом.

Фільми фестивалю демонструватимуться у таких населених пунктах України, як Батурин, Бахмут (Артемівськ), Бердичів, Вінниця, Волноваха, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Канів, Каховка, Київ, Копичинці, Краматорськ, Кривий Ріг, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Мангуш, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нетішин, Нікольське, Нікополь, Одеса, Полтава, Прилуки, Райгородок, Рівне, Святогорськ, село Легедзине, село (хутір) Обирок, Сєверодонецьк, Слов`янськ, Старобільськ, Стрій, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чорнівці. Їх покажуть й у таких зарубіжних містах 7 країн, як Брно (Чехія), Мінськ (Білорусь), Караганда (Казахстан), Краків (Польща), Лондон і Манчестер ( Великобританія), Любляна (Словенія) та Тираспіль (Молдова).

В’ячеслав Бігун – кіномитець і вчений-юрист, родом із Закарпаття. Народився в Тячеві, навчався й працював у провідних університетах і наукових установах світу (Львівський університет, Інститут держави і права НАН України, Гейдельберг, Сорбонна та ін.), юристом – в Європейському суді з прав людини. Кандидат юридичних наук, магістр кіномистецтв (режисер ігрового кіно). Автор більше 500 публікацій й більше 10 фільмів. Перші фільми В’ячеслава Бігуна «Пенальті правосуддя», «Мати. В ім’я мільйонів» та «Її хліб насущний» станом на червень 2016 року досягнули рекордної для режисера позначки 50-ти фестивальних показів у 28-ми країнах.

·  Фільмографія режисера В’ячеслава Бігуна: http://www.imdb.com/name/nm6484261

·  Афіша та кадри фільму “Найближчі до Бога”: у додатках і за лінком http://www.imdb.com/title/tt4991666/mediaindex

Трейлер до фільму:

 

24 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів