Вчора в Ужгороді відпочивали по-війському

Вчора в Ужгороді відпочивали по-війському
У рамках національно-патріотичної акції "Military Ride".

 

Дебютну національно-патріотичну акцію «Military Ride» провели сьогодні на площі Народній в Ужгороді. Програма заходів включала в себе виставку військових шевронів та військової техніки, а також спортивні змагання, зокрема з футболу, баскетболу та армреслінгу. Переможців змагань нагородили міський голова Богдан Андріїв і начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, вручивши їм грамоти та кубки.

Справжньою родзинкою заходу став виступ зведеного оркестру військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. 77 військових музикантів з п’яти оркестрів військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України виконали українські та зарубіжні композиції.

Завершилася акція «Military Ride» велозаїздом, який приурочили Дню молоді та 20-ій річниці Конституції України. Після офіційного старту велозаїзду, який дав Богдан Андріїв, колона велосипедистів вирушила з площі Народної за наступним маршрутом: площа Дружби народів, вулиці Митна, Івана Франка, Загорська, новий транспортний міст, Слов’янська набережна, площа Богдана Хмельницького і фінішували велолюбителі на тій таки площі Народній, - повідомляють на сторінці мерії у Фейсбуку.

 

25 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів