«Говерла» посіла почесне 4-те місце на міжнародному турнірі

«Говерла» посіла почесне 4-те місце на міжнародному турнірі
Як ми раніше інформували наших читачів з 23 по 26 червня дві закарпатські команди «Говерла» U-14, яку представляли мукачівські юнаки та «Берегово» U-8 взяли участь у міжнародному футбольному дитячому фестивалі «Кубку Ілія Пантеліча», який традиційно проводиться в місті Бієліна (Боснія і Герцоговина).

 

Юні берегівські футболісти (тренер Іван Сливка), здобувши один заліковий бал у трьох матчах групового етапу, не змогли продовжити двобої в поєдинках плей-оф.

 А от мукачівці бездоганно відіграли поєдинки групового етапу та матч 1/4 фіналу, перемігши всіх своїх суперників: «Пролетар» (Дворові, Боснія і Герцоговина), румунську «Політехніку» та сербську команду «Срем», а в чвертьфіналі - сербський ФК «Шабач».

У півфінальній зустрічі підопічні Віктора Гея зійшлися з грецьким ПАОКОМ (Салоніки). Правда, організатори чомусь вирішили проводити матчі цієї стадії на штучному полі. До цього наші хлопці всі зустрічі, на відміну від греків, які всі матчі відіграли на «штучці», проводили на природній траві. Тож різниця в покритті далася взнаки й закарпатці поступилися грецьким одноліткам 0:3.

А в матчі за третє місце з місцевим «Рударом» гра вийшла доволі рівною. «Говерляни» не реалізували кілька голевих нагод, а наприкінці першого тайму пропустили гол, який у підсумку став вирішальним. Тож «Говерла» U-14 посіла високе 4- е місце і з рук генерального директора турніру Мілана Чабліча отримала почесний кубок. 

Роман СЕНИШИН, uzhgorod.net.ua

 

27 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів