На Закарпатті відновлено один із зруйнованих мостів

На Закарпатті відновлено один із зруйнованих мостів
У ДП «Мокрянське» ЛМГ велику увагу приділяють будівництву та відновленю лісових доріг та інших інженерних споруд - річкових перепадів і мостів.

 

Один з таких мостів - красенів, який був зруйнований під час листопадневого паводку, з'явився нещодавно на території Брадульського лісництва . Він з'єднав два береги швидкоплинної гірської річки Мокрянка в урочищі Молочний. Тоді ще було зруйновано більше 1 кілометра лісових доріг. На сьогодні все це відновлено,повідомляє Тyachivlife.

Окрім того збудовано ще майже 20 річкових перепадів, які не лише виконують особливу функцію стримувачів потоку води, а й надають річці гарного естетичного вигляду. При паводках є де сховатися рибині, адже під деревиною утворюється невеличке озерце. 

Згідно технічних умов міст розрахований на експлуатацію в 5 років, після чого потрібно буде замінити геренди і настил. Вже пройдено перші випробування - по ньому проїжджав екскаватор вагою 32 тони та  лісовози -  близько 30 тон. 

Служитиме він і місцевим мешканцям,  що навідуються  сюди по гриби та  ягоди. А також заїжджим туристам, яких приваблює дана місцевість неймовірними краєвидами.

 

27 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів