В Мукачеві дітям розповіли про Конституцію

В Мукачеві дітям розповіли про Конституцію
28 червня в Україні відзначають День Конституції. Це Основний Закон нашої держави, в якому закріплено правові основи України. Відповідно до тієї ж Конституції, день прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.

 

Про Конституцію - закон, в якому записано всі права українців – в міську бібліотеку для дітей прийшли поговорити читачі бібліотеки середнього шкільного віку.

Під час бесіди-хронографу обговорювались такі основні засади Конституції України як: право на життя, право на житло, право на працю, право на відпочинок, право на лікування та багато-багато інших прав, - повідомляють в міській бібліотеці. Не забули й про записані в Конституції обов’язки.

До прикладу: обов’язок захищати свою Батьківщину, обов’язок берегти природу, обов’язок виконувати вимоги Конституції та інші.

Присутні також переглянули слайд-презентацію "Конституція незалежної України: історія свободи" та ознайомились з книжковою виставкою "Конституція України. Історія: відома й невідома". Наостанок, усі присутні натхненно виконали Гімн України.

Мукачівська міськрада

 

28 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів