Кращі локації для весільних фотосесій на рідному Закарпатті

Кращі локації для весільних фотосесій на рідному Закарпатті
Куди їхати за цікавими ракурсами і вдалими кадрами розповіли популярні фотографи.

 

Санаторій Карпати, Квітка Полонини, Воєводино - в цих місцях відпочинку щосуботи о весільний сезон можна зустріти десятки молодих пар. Втім, на Закарпатті є місця, які тільки набирають популярність, а за красою перевершують заїжджені фотолокація.

1. Деренівська купіль

Цей санаторний комплекс, який розташований в Нижньому Солотвині, зачаровує мальовничими пейзажами Карпат.

Закарпатський фотограф Олександр Смутко рекомендує фотографуватися тут, тому що це дуже насичена і не дуже заїжджена локація. «Все добре зроблено - архітектура, зелень, великі площі, одним словом є де розвернутися», - каже фотохудожник.

Втім, сфотографуватися тут є задоволенням не з дешевих. Весільна зйомка коштує від 3000 до 5000 гривень, в залежності від кількості її учасників.

2.Скалка

Це санаторій Ужгородського національного університету, який за останні 20 років перетворився на суцільні руїни. Однак, саме в цьому і є його родзинка.

«Цікаве місце, тому що на великій території зосереджено багато різних локацій, - каже фотограф Євген Кудрявцев. - Тут є міст, казкові алеї, річка з кам'янистим берегом, занедбані «совкові» вдома, ангар і тенісний корт, розмальований графіті. Наприклад, якщо їхати фотографуватися на полонину, то там можна сфотографуватися тільки на полі, а на Качалці молодята можуть приміряти різні образи для різних стилів весілля ».

3.Ужгородскій кар'єр

Ця локація - це справжній треш, каже Олександр Смутко. Саме тому не всі наречені погоджуються тут фотографуватися. Але, на думку фотографа, тутешні панорами варті того, щоб пересилити себе і стерпіти деякі незручності.

4. Villa P

Це бутик-готель, який знаходиться в самому центрі Ужгорода на вулиці Капітульна.

«Це свіжа і гарна локація недалеко від Ужгородського замку. Тут досить цікава архітектура. Втім, це місце поки не дуже популярно, тому що туди важко потрапити на зйомку, потрібно домовлятися з його господарями », - говорить Олександр Смутко.

5. Гори

Популярний фотограф Сергій Мазур рекомендує їхати туди, ніж Закарпаття явно не обділена - в гори. З якого району не були б молодята, майже всюди можна знайти круті локації для зйомки, навіть у нареченої і нареченого в «Керте», - головне побачити їх професійним оком.

«Але в весільний день це не вийде, тому що є обмеження в часі. Я рекомендую в таких випадках дозйомка - одягнути весільну сукню в інший день і поїхати на фотосесію », - каже Сергій Мазур.

Зокрема, молодята можуть відправитися на Перечинщину з її крутий Полонина Руна, в Воловецький район з його Пилипцем і горою Гимба, а також за чарівними видами Рахівщини. «Тут не потрібно думати про конкретні координатах, а просто брати і їхати», - каже фотограф.

6.Галерея «Ілько» або «Панорама»

Ці ужгородські заклади Олександр Смутко рекомендує на той випадок, якщо в заповітний день йде дощ. Однак, якщо на вулиці погана погода, то повноцінну дозйомка краще все-таки зробити на наступний день ..

Джерело: ua-reporter.com

 

28 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів