Путівка у закарпатців може "згоріти" – МЗС не рекомендує летіти в Туреччину

Путівка у закарпатців може "згоріти" – МЗС не рекомендує летіти в Туреччину
Посольство України в Туреччині не рекомендує громадянам України перельоти до Туреччини, через вчорашній теракт в аеропорту Стамбула.

 

"З огляду на скоєний 28 червня в міжнародному аеропорту ім. Ататюрка в Стамбулі теракт, посольство України в Турецькій Республіці настійно рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Стамбулу", - йдеться в повідомленні посольства.

Як повідомляла "Країна", в результаті теракту в стамбульському аеропорту Ататюрка, що стався в ніч на 29 червня, загинули щонайменше 28 людей, ще, щонайменше, 90 людей отримали поранення. Більшість постраждалих в результаті вибухів в аеропорту Стамбула - громадяни Туреччини. Точне число постраждалих невідомо через заборону турецької влади на висвітлення трагедії.

Серед загиблих - українка, також один українець отримав поранення осколком в ногу. Один з вибухів стався в зоні прильоту міжнародних рейсів, другий - в зоні прильоту внутрішніх рейсів. Губернатор Стамбула Васіп Шахін повідомив, що в нападі брали участь три смертника.

Кількість жертв під час теракту в міжнародному аеропорту Стамбула може зрости приблизно до 50 осіб.

Джерело:strana.ua

 

29 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів