Ужгородські танцюристи – абсолютні чемпіони України

Ужгородські танцюристи – абсолютні чемпіони України
Шанувальників закарпатського танцювального спорту знову порадували наші лідери Вероніка Мишко та Володимир Лятов, які в Києві стали абсолютними чемпіонами України в усіх трьох танцювальних програмах – європейській, латиноамериканській та 10 танцях.

 

За словами президента Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту Олександри Мишко: «Виграти було важко насамперед фізично, адже доводилося три дні поспіль виходити на паркет. І якщо в «стандарті» судді були одностайними, то в латиноамериканській програмі постав серйозний конкурент в особі екс-чемпіона України. Та в підсумку ужгородці перемогли ще й у «латині», а також за програмою 10 танців».

Крім того, на сьогодні закарпатський дует чемпіонів – є дев’ятою парою в Європі в «стандарті». Що ж до чемпіонату України, то вищезазначений успіх дав у залік області 240 очок. Ще 20 принесли Богдана Туркевич і Володимир Фіцай за 8 місце за програмою 10 танців, а в підсумку по своїй групі серед неолімпійських видів спорту закарпатці в танцювальному спорті перші.

Слід зазначити, що на чемпіонаті України в категорії «Дорослі» до півфіналу потрапив дует Андріана Цая й Тарас Міщан (10 танців). Такий же результат продемонструвала в латині й за програмою 8 танців у категорії «Ювенали-2» пара Надія Канюк – Даніель Оремус, а в європейській програмі – Крістіана Дуркевич і Крістіан Фаринич.

Семен Михайлик для uzhgorod.net.ua.

 

30 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів