"A.L.L. RightS" – освітній табір для закарпатців

"A.L.L. RightS" – освітній табір для закарпатців
Цього літа молодь Закарпаття та сусідніх областей матиме можливість провести незабутній тиждень на освітньому наметовому таборі "A.L.L. RightS", який проходитиме в с. Кам'яниця Ужгородського району, з 30 липня по 4 серпня.

 

"Табір "A.L.L. RightS" – це можливість для молоді у форматі відпочинку, знайомств, розмов та ігор отримати важливі та необхідні для вільної і свідомої людини знання. Адже, знати свої права та вміти їх захищати – це обов'язок кожного з нас. Усі великі зміни, у тому числі й державні, починаються зі змін самої людини, тому вчитися і розвиватися потрібно весь час. Молодь – рушій змін. Свідома молодь – рушій позитивних і прогресивних змін" - каже Юлія Дуб, одна із координаторів проекту.

"Цього року ми б хотіли, щоб 70 учасників 50% були саме з Закарпаття, тому й активно закликаємо молодь з різних міст та сіл нашого краю реєструватися на табір. Умови є доступними для всіх" - повідомляє комендант табору Олександр Ожват.

Організатори – молодіжна організація "Фундація регіональних ініціатив" – називають 10 причин чому варто поїхати на табір:

1. ФРІ-Табір "A.L.L. RightS" – це територія, де панує повага до кожного учасника, його думки чи життєвої позиції.

2. Тема прав людини завжди актуальна і кожен, хто хоче жити гідно, повинен знати свої права та вміти їх відстоювати.

3. Неформальна освіта – найкращий спосіб засвоїти інформацію та спробувати застосувати знання на практиці.

4. Лекції та тренінги будуть читати одні з найкращих спікерів України.

5. Ми не тільки навчаємо теорії, а й даємо практичні навички, розказуємо справжні історії успіху, ділимося реальним досвідом.

6. У програмі заплановані ігри-моделювання, дебати, перегляд фільмів, цікаві обговорення та активний відпочинок.

7. Участь в таборі братимуть найбільш мотивовані та активні хлопці та дівчата з усієї України – такі друзі допоможуть творити разом країну, де найвищою цінністю є людина та її права.

8. Атмосферу на таборі створює спільна робота - приготування їжі, волонтерство, нічні ватри з піснями та цікавими історіями успіху, а також багато ігор та прогулянка до старовинного замку.

9. Польова кухня - смачна та поживна. Ми задовольняємо апетит як м'ясоїдів, так і вегетаріанців. Їжа на природі, приготована на джерельній воді, смачніша, ніж вдома.

10.Табір розташований між горами, лісом та річкою - хіба може бути краще місце для літнього відпочинку?

Гасло ФРІ-Табору "A.L.L. RightS" - Activism, Law, Liberty – активність, право, свобода, – саме цьому і будуть навчати учасників табору. Реєстрація на табір триватиме до 12 липня 2016р. Деталі про це та багото іншого можна знайти на сторінках в соціальних мережах Фейсбук та Вконтакте ("ФРІ-табір A.L.L.RightS") або за посиланням.

 

30 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів