Богдан Андріїв нагородив юних ужгородців-чемпіонів України з водного поло

Богдан Андріїв нагородив юних ужгородців-чемпіонів України з водного поло
Команду «Динамо Ужгород» – дітей, які стали чемпіонами України з водного поло, сьогодні вітали у сесійному залі Ужгородської міської ради.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв подякував дітям, що своїм чемпіонством зробили серйозний внесок у славу Ужгорода і Закарпаття, відзначив допомогу батьків, які теж самовіддано підтримують розвиток спорту в місті, виховують у дітей звичку до здорового способу життя. 

Голова Федерації водних видів спорту Закарпаття Роберт Левицький наголосив, що це перша перемога такого високого рівня в історії водного поло нашого краю, а вона почалася ще в далекому 1951 році.

Роберт Левицький підкреслив, що без постійної підтримки обласної влади та керівництва Ужгорода таких високих результатів не було б.

Усі учасники змагань, а це 12-річні хлопчики, отримують також звання кандидатів у майстри спорту.

Старший тренер Ісрафіл Василькін зазначив, що це вже третя поспіль перемога наших плавців, у попередні роки вони здобували срібло, тому можна впевнено говорити про високі і стабільні результати юних ужгородців, велику працю тренерів. Незабаром на змаганнях в Одесі сподіваються також на призові місця команди трошки старших – 2002 року народження.

Виступаючі, а серед них і начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, відзначали, що в області ще дуже слабка база для занять водними видами спорту і дуже потрібно збудувати в Ужгороді спеціалізований спортивний комплекс.

Кожному гравцеві команди Богдан Андріїв вручив грамоти і кубки, відзначили також тренерів і керівника фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Михайла Пантьо. 

Від старших колег по спорту діти отримали 8 путівок у спортивний табір у Будапешті.

Прес-служба Ужгродської міської ради

 

30 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів