Ужгород: замість спирту - вода

Прокуратура Ужгорода за матеріалами відділу по боротьбі із незаконним обігом підакцизних товарів головного відділу податкової міліції ДПІ у м.Ужгороді порушила кримінальну справу

 

Прокуратура Ужгорода за матеріалами відділу по боротьбі із незаконним обігом підакцизних товарів головного відділу податкової міліції ДП? у м.Ужгороді порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.364 ч.2 КК України по факту зловживання посадовим становищем керівництвом товариства ?Роднік?, яке завдало збитків державі у великих розмірах. Кримінальна справа розсліду?ться слідчим відділом прокуратури м.Ужгород.
Посадові особи товариства, що працю? у лікеро-горілчаній сфері, 6 січня цього року отримали на зберігання 45 пластикових бочок спирту місткістю 200 л кожна, який ? речовим доказом по кримінальній справі. Однак уже 26 січня у результаті проведеної перевірки встановлено, що спирт було перелито в 4 резервуари для зберігання спирту. На даний час 3 резервуари порожні, в одному з них знаходиться безбарвна рідина. Згідно висновку ДП ?Закарпаттястандартметрологія?, згадана рідина ? звичайною водою.
Таким чином, шляхом розтрати 9000 л спирту державі завдані збитки на суму майже 29 тисяч гривень.
Куди подівся спирт, тепер виясняють слідчі прокуратури.

 

26 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів