Прокуратура завершила розслідування ДТП, в якому постраждали поліцейський і прикордонник

Прокуратура завершила розслідування ДТП, в якому постраждали поліцейський і прикордонник
Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП у с. Кострино Великоберезнянського району, внаслідок якого працівник поліції отримав тяжкі тілесні ушкодження.

 

Про це повідомив начальник Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури Іван Піпаш, передає прес-служба прокуратури області. Кримінальнепровадження було порушено за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вже скеровано до суду обвинувальний акт.

Нагадаємо, ДТП, про яку йдеться, сталася наприкінці квітня. Близько 1-ї години на дорозі в с.Кострино автомобіль ВАЗ-2108 збив двох пішоходів. Один із постраждалих працює в поліції, другий – прикордонник-контрактник. Поліцейський постраждав більше, у нього важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа.

Невдовзі водія-втікача затримала слідчо-оперативна група, що прибула на місце пригоди. Ним виявився 24-річний житель с.Стужиця Великоберезнянського району. І він, і пасажири «вісімки» були п’яними та погрожували розправою поліцейським, які прибули на місце пригоди.

 

01 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів