Усе, на загальнодержавних дорогах Закарпаття ям нема! Не вірите? А дорожники пишуть

Усе, на загальнодержавних дорогах Закарпаття ям нема! Не вірите? А дорожники пишуть
На автодорогах державного значення у межах Закарпаття стовідсотково ліквідовано ямковість, виявлену в межах весняного комісійного обстеження, повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

 

На дрібний поточний ремонт і експлуатаційне утримання доріг загального користування області з державного бюджету на 2016 рік передбачено 60,5 млн. грн. В межах виділених коштів дорожникам області було поставлене завдання ліквідувати ямковість в обсягах 100 % на автодорогах державного значення та 25 % на автодорогах місцевого значення. З поставленим завданням дорожники впорались, переконує прес-служба.

На даний час ведуться планові роботи з ремонту штучних споруд, транспортного огородження, планується розпочати роботи з нанесення горизонтальної розмітки. При доведені додаткових лімітів фінансування ремонтні роботи на покритті доріг будуть продовжуватись. 

Нагадаємо, у Мукачівській міській раді сьогодні заявили, що при плануванні ремонту доріг на рівні області забули про ділянку траси "Мукачево-Рогатин", яка проходить у межах міста .

 

01 липня 2016р.
-->

Коментарі:

  1. таня 2016-07-01 / 22:33:13

    Неправда,бо в вільшанському перевалі,що, межуються міжгірський та хустський рн,не можна проїхати,а зробили там де бізнес крутить пан Москаль і такі,як він.Ганьба не пишіть дурниці,бо люди невстигають машини ремонтувати ,от вам стовідсотковий ремонт!