Усіх заручників з міськради Ужгорода звільнено – СБУ

Усіх заручників з міськради Ужгорода звільнено – СБУ
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області 1 липня провела планове тактико-спеціальне навчання. У ньому також були задіяні обласні підрозділи Національної поліції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники органів державної влади. 

 

Навчання відбулося в умовах, максимально наближених до реальних. Відповідно до плану, умовні терористи захопили заручників в Ужгородській міській раді, погрожували їхнім вбивством та підривом громадських споруд.

Після вжитих комплексних заходів з попередження загроз життю і здоров’ю людей керівники оперативного штабу АТЦ прийняли рішення про штурм мерії. Завдяки злагодженим діям усіх структур, задіяних у спецоперації, умовні терористи були знешкоджені, заручники – звільнені.

Під час антитерористичних навчань їхні учасники перевірили свої сили та засоби з протидії можливим терористичним загрозам, відпрацювали алгоритм спільних дій в екстремальних умовах. 

Керівник оперативного штабу АТЦ – начальник Управління СБ України в Закарпатській області Олег Воєводін наголосив на важливості проведення подібних антитерористичних навчань. Для регіону, що межує з чотирма європейськими державами, питання протидії тероризму – одне з пріоритетних. Особливо, коли міжнародна спільнота об’єднує зусилля у боротьбі з ним.

Джерело: прес-група СБУ

 

01 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів