Електронні протоколи від поліції. Уже скоро і на Закарпатті

Електронні протоколи від поліції. Уже скоро і на Закарпатті
Відомо, що в Україні все ще триває реформування поліції. Одним з важливих етапів реформи поліції є переатестація співробітників.

 

Реалізація реформи поліції супроводжується впровадженням різного роду новацій. Так, 17 червня 2016 року була анонсована впровадження електронних постанов. У цьому нашим поліцейським посприяла Консультативна місія ЄС. Тепер київські патрульні можуть користуватися сучасними технологіями при оформленні адмінматеріалів по порушниках ПДР. Патрульної поліції передали 91 мобільний принтер і 4500 рулонів термобумаги для друку.

За допомогою технологій процедура оформлення штрафів скоротитьсяз 20 хвилин до 5-7 хвилин. Всі дії при складанні документів будуть відслідковуватися і зберігатися в електронному вигляді, що не залишить можливості для корупційних схем.

Як пояснив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький: «Електронне постанова містить ті ж реквізити, що і його паперовий варіант. Різниця в тому, що вся інформація швидко потрапляє в електронну систему, і штраф призначається автоматично. Крім цього, наші службові автомобілі обладнані електронними терміналами, тому правопорушники можуть оплатити штраф на місці. Процес займає кілька хвилин, і не доводиться вистоювати черги. Ми довели процес до високого рівня автоматизму ».

Яна Собко, Судово-юридична газета

 

02 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів