На Виноградівщині відбулась нарада стосовно відновлення об’єктів, що постраждали від негоди

На Виноградівщині відбулась нарада стосовно відновлення об’єктів, що постраждали від негоди
Сьогодні, 2 липня у Виноградівській райдержадміністрації відбулася семінар-нарада стосовно відновлення соціальних об'єктів, котрі постраждали внаслідок потужного градобою 21 червня.

 

Щоб уникнути тяганини з відновленням об’єктів соціальної сфери на Виноградівщині, яка найбільше постраждала від негоди, в Закарпатській ОДА прийняли рішення залучити до робіт інші райони Закарпаття.

Нині ж на робочій нараді було визначено, за котрою із райдержадміністрацій закріплено той чи інший постраждалий від градобою об'єкт соціально-культурної сфери Виноградівського району. Окрім того, було визначено те, що постачання металопрофілю та пиломатеріалів відбуватиметься центрацізовано.

Зазначалося, що підрядні організації Виноградівського району близько тижня працюють на об'єктах, котрі зазнали найбільших пошкоджень, і вже найближчим часом відновлювальні роботи на них будуть завершені.

Затим для підрядників було проведено навчання, під час якого їм розповіли про ключові моменти в оформленні всіх необхідних документів. Після семінару-наради підрядники, разом із головам сільських та селищних рад, а також керівниками управління освіти, відділів охорони здоров'я та культури, відправилися на закріплені за ними об'єкти для проведення необхідних вимірювальних та обчислювальних робіт, повідомляють у Виноградівській РДА.

Джерело: zakarpattya.net.ua

 

02 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів