Чемпіонат з вуличного воркауту пройшов на Рахівщині

Чемпіонат з вуличного воркауту пройшов на Рахівщині
В неділю, 3 липня, на центральній площі міста Рахів відбувся Чемпіонат Закарпатської області зі Street Workout. Змагання провели за підтримки благодійного фонду "Здорова та успішна молодь" (смт Великий Бичків), Рахівської районної державної адміністрації, Рахівської міської ради та Рахівської районної ради.

 

Свою майстерність показали хлопці та дівчата з Ужгорода, Мукачева, Хуста, Великого Бичкова, Рахова, Ясіня, Луга, Солотвина, Львова, Житомира, Кременчуга та Новгород Волинського.  

Учасники змагались у наступних номінаціях: фрістайл, віджимання на брусах з додатковою вагою + 48 кг та підтягування з додатковою вагою + 32 кг.

Судили спортсменів Євгеній Кочерга – чемпіон світу Street Workout 2012 року, Дмитро Малахов – чемпіон України в 2015 році, Віталій Ворохоб – призер Чемпіонату України з Street Lifting і Віталій Фещук – призер Чемпіонату України із Street Lifting.

Почесним гостем спортивних змагань став президент світової організації Street Workout – Денис Мінін.

Перемогу у номінаціях здобули:

«Фрістайл»: перше місце – Тарас Тичинський (м. Мукачево), на другій сходинці Іван Максимюк (м. Ужгород), почесне третє місце зайняв Андрій Якимович (м. Львів);

Найкращими у віджиманні на брусах з додатковою вагою + 48 кг стали Андрій Скабара (м. Львів), Дмитро Малахов (м. Кременчуг), Дмитро Чаплінський (м. Новгорад Волинський);

У підтягуванні з додатковою вагою + 32 кг трійку лідерів склали Дмитро Малахов (м. Кременчуг), Віктор Сидор (м. Ужгород) та Василь Хвуст (м. Хуст). 

Головною ідеєю проведення спортивного змагання на Рахівщині є пропаганда та підтримка здорового способу життя серед рахів’ян, інформують у прес-службі Рахівської РДА.

 

 

05 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів