За сприяння депутата обласної ради в Ужгородському районі продовжують масштабний ремонт дорожнього покриття

За сприяння депутата обласної ради в Ужгородському районі продовжують масштабний ремонт дорожнього покриття
Дороги в Ужгородському районі ремонтують і надалі планують ремонтувати за рахунок залишкових коштів з обласного бюджету. Витрати на ремонт складуть 2,2 мільйони.

 

Наразі бригади «Укравтодору» працюють, використовуючи сучасний асфальт.

Депутати від фракції «Відродження» вирішили розподілити 5,5 мільйонів із 42 мільйонів залишків загальних за наступним принципом: хто набрав більшу кількість голосів до обласної ради, той і отримав кошти. Решта грошей розподілили на Воловецький та Виноградівський райони.

Голова обласної організації партії "Відродження" Василь Кошеля: «Аби допомогти людям вирішити хоч частину з існуючих у районі проблем, почали з головного – доріг. Лише за декілька місяців за сприянням та фінансової підтримки депутата Закарпатської обласної ради Мирона Помпеля, у цьому районі провели, як асфальтування, так і щебеневі роботи в Анталовцях. Витрати на дорогу склали 1 мільйон гривень. Іншу частину грошей передали на ремонт доріг та соціальних об’єктів Ужгородщини голові райради Руслану Чорнаку».«Україна знаходиться у дуже скрутному фінансовому стані, йде війна, а тому, «вибиті з боєм» на округ кошти, де я обраний депутатом, повинні бути використані якомога раціональніше і особливо для ремонту найбільш запущених ділянок. Зробили дорогу в Анталовцях біля школи щоб діти могли в будь-яку погоду спокійно добиратися. Також встановили обмежувач для вантажівок, які розбивають дорогу», – сказав депутат Мирон Помпель.

У планах капітальний ремонт доріг у селах Гута, Кибляри, Ірлява, Андріївка та Чабанівка.

 

05 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Робин 2016-07-05 / 23:00:02

    Дебилы,совок навсегда