Закарпатець обрав для самогубства вибух газу

Закарпатець обрав для самогубства вибух газу
Вибух газу у Виноградові свідомо скоїв місцевий житель, щоб покінчити з собою, повідомили в Управлінні Держпраці у Закарпатській області.

 

Вибух у літній кухні стався вдень 26 червня. На місці події був виявлений 43-річний місцевий житель з опіками значної частини тіла. Потерпілого в стані опікового шоку доставили у реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні, але медикам не вдалося врятувати йому життя.

Комісія з технічного розслідування протягом десяти робочих днів з’ясовувала причину і обставини виникнення аварії. За попередніми висновками, випадок кваліфікувався як спроба суїциду. Ця версія підтвердилася, повідомив голова комісії Людвіг Андращук. 

Встановлено, що вибух спричинив сам потерпілий, 43-річний співмешканець господині. Прагнучи покінчити життя самогубством, він зачинився у літній кухні, увімкнув конфорку духової шафи, загазував кухню і підпалив газово-повітряну суміш. За висновком судмедексперта, смерть чоловіка настала від комбінованого шоку, який розвинувся в результаті термічних опіків тіла І-ІІ ступенів та зовнішньої крововтрати (чоловік перерізав собі вени на руках). Комісія опитала свідків, які також стверджують – аварія спричинена із суїцидальною метою.

 

06 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів