Ужгородка стала чемпіонкою України зі стрибків в довжину

Ужгородка стала чемпіонкою України зі стрибків в довжину
У Кіровограді на Всеукраїнській першості серед юніорів Дарія Новікова у секторі стрибків у довжину показала найкращий результат: 5 м 94 см. Ужгородка обійшла свою найближчу переслідувачку майже на 30 см.

 

Дарія спочатку займалася художньою гімнастикою, але потім захопилася легкою атлетикою. Нині вона в основному тренується у Мукачеві, у місцевій ДЮСШ під керівництвом Ігоря Панкулича.

Дівчина є кандидатом у майстри спорту. Три рази у тиждень Дарія їздить на тренування у Мукачево, однак бігає та стрибає також і на ужгородському стадіоні «Авангард».

Результат юніорського Чемпіонату України – це перший упевнений крок до вже дорослої спортивної кар’єри. На початку Дарія спробувала себе і на бігових дистанціях, та уже 8 років стрибає у довжину. На Закарпатті дівчина традиційно є лідером у своєму виді.

Дарія Новікова є студенткою Львівського державного інституту фізкультури, мріє спробувати себе ще в одних стрибках – із жердиною. Але, як і всі спортсмени, прагне стати збірницею України та потрапити на Олімпійські ігри.

 

06 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів