«Закарпатгаз» попереджає: втручатись в роботу газових приладів - небезпечно

«Закарпатгаз» попереджає: втручатись в роботу газових приладів -  небезпечно
Вчора, 6 липня, фахівці Мукачівського УЕГГ ПАТ «Закарпатгаз», отримавши виклик з п’ятиповерхового будинку по вул. Драгоманова, фактично запобігли аварійній ситуації.

 

За словами головного інженера Мукачівського УЕГГ Віктора Водзінського, загорання виявилося наслідком самовільної заміни власником квартири старої газової плити на сучасну поверхню «Самсунг». При цьому сталевий опуск було замінено вініловим шлангом, який при користуванні газовим приладом розплавився і мало не призвів до аварійної ситуації з непередбачуваними наслідками. Вогнем пошкоджено витяжку та кухонну шафу. З мешканців, на щастя, ніхто не постраждав.

ПАТ «Закарпатгаз» застерігає: самовільне втручання в роботу газових приладів може обернутися серйозними ризиками для здоров’я та життя споживачів, їх близьких і рідних, а коли йдеться про багатоповерхівки – то й сусідів, що проживають за стіною або ж на інших поверхах.

Будь-яке втручання в роботу газових мереж та приладів – прерогатива фахівців структурних підрозділів ПАТ «Закарпатгаз». Тож не піддавайте небезпеці життя власне й оточуючих!

 

07 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів