Сила дотиків до Шуфрича може коштувати посади, а Москаль визнаний непричетним до бомжів

Генадій Генадійович та Нестор Іванович так спілкуються, бо добре знають один одного.

 

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіця? вибачитися і звільнити слідчого, якщо суд доведе невинуватість Бориса Колесникова у справі "Білого лебедя", переда? "Українська правда".

Він заявив, що кримінальні справи, коли від співвласника торгового комплексу "Білий лебідь" Бориса Пенчука вимагалися акції, порушувалися ще при попередній владі.

"Це були обстріли, вибухи, але потім це перекваліфіковувалося в "хуліганку". Ну, ось така хуліганська Донецька область!", - зазначив Луценко.

"Я не хочу дискутувати законність затримання Колесникова. Останньою інстанці?ю ? суд, який два рази підтвердив це", - сказав він.

Міністр також сказав, що службове розслідування стосовно порушення недоторканності депутатів при затриманні ?вана Різака проводить Генпрокуратура.

"Від результатів залежить, чи будуть люди далі працювати в МВС. Я особисто бачив на плівці, що до нього (Нестора Шуфрича) доторкалися, і це ? порушення закону. Наскільки сильно доторкалися ? встановить перевірка", - зазначив Луценко.

На питання про закиди Шуфрича на адресу заступника Луценка Геннадія Москаля про баржу з бомжами, яка зникла на Дніпрі, Луценко сказав, що "стосовно цього в МВС проводилося службове розслідування".

"Москаль визнаний непричетним до ці?ї справи. Він і Шуфрич добре знають один одного по Закарпаттю, і тому так експресивно спілкуються", - сказав Луценко.


 

27 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів