Огляд надзвичайних подій минулої доби

Кілька пожеж і збитки більше, як на 10 тисяч грн

 

Вчора вночі вогонь пошкодив житловий будинок в селі Луково ?ршавського району. Пожежа тут сталася внаслідок короткого замкнення електромережі на горищі будинку. До приїзду пожежних підрозділів з Довгого з вогнем боролося місцеве населення, а вже потім спільними зусиллями його вдалося приборкати. Завдані ним збитки склали близько шести тисяч гривень, а господарям доведеться відновлювати всю крівлю.
Трагедія в Ужгороді. Як припускають фахівці у галузі пожежної безпеки через необережне поводження з вогнем на одній з вулиць центральної частини обласного центру загинув пенсіонер. Обставини цього випадку з?ясовуються, однак людину до життя вже не повернеш.
Коротке замкнення на горищі цегляної споруди пристосованої під гараж стала об??ктом пожежі в селищі Великий Березний. Початок появі вогню поклало коротке замкнення електромережі, що матеріалізувалося у зруйнований дах та пошкоджене перекриття. Подальше розповсюдження вогню зупинили пожежники СДПЧ-16, які не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Економічні втрати від пожежі склали близько чотирьох тисяч гривень.

Центр громадських зв?язків управління МНС України в Закарпатській області

 

27 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів