Легендарний мандрівник-телевізійник Дмитро Комаров розповів про закарпатця, котрий врятував життя маленькій дівчинці

Легендарний мандрівник-телевізійник Дмитро Комаров розповів про закарпатця, котрий врятував життя маленькій дівчинці
Відомий на всю країну телеведучий, мандрівник та благодійник Дмитро Комаров на своїй сторінці у соцмережі розповів зворушливу історію порятунку життя маленької Каті Ричкової. Збором коштів на її надскладну операцію Дмитро займається уже півроку і ось нарешті вся необхідна сума зібрана.

 

Як ідеться у дописі, суму на лікування, якої не вистачало сім’ї дівчинки, а це цілих 25 тисяч євро, додав відомий підприємець та виходець із закарпатського села Грушово Андрій Мацола.

Далі – слова Дмитра Комарова та його розповідь цієї зворушливої історії.

«У мене сьогодні свято. Я щасливий. Зворушений. Натхненний. І ділюся з вами суперновиною: збір коштів на операцію Каті Ричкової закінчено. Питання фінансів вирішено. Повністю!

А тепер подробиці. Знайомтеся, на фото зі мною Андрій Мацола, пивовар і засновник компанії «Перша приватна броварня». Але ми не про пиво. Андрій - золота людина, з якого повинні брати приклад всі бізнесмени. Ми познайомилися на зйомках проекту «Моя країна» і зрозуміли, що на «одній хвилі». Андрій багато подорожує, тем для розмов виявилося чимало. Дуже позитивно поспілкувалися на знімальному майданчику і домовилися не втрачати контакт і як-небудь перетнутися «на каву». Пройшов місяць. І ось днями ми нарешті зустрілися. Говорили багато про що. Не тільки про подорожі. Виявилося, що Андрій займається благодійністю. Я розповів йому історію Каті Ричкової - дівчинки з рідкісним захворюванням, у якої немає кишечника, і збором коштів на операцію якій я займаюся вже півроку. Андрій став розпитувати, дізнаватися всі деталі. І раптом вимовив: «Дим, я беру це питання на себе, додам всю суму, якої бракує. А в разі, якщо в майбутньому раптом виникнуть непередбачені витрати - допоможу. Не переживай. Ми доведемо Катю до повного одужання» - написав Дмитро Комаров.

Тележурналіст не стримував емоцій:

«У такі моменти на очі навертаються сльози. Сльози радості і впевненості в тому, що наша країна має майбутнє, поки поруч такі люди. Андрій, ти ще сказав мені: «Про це не треба писати, я просто допоможу. Я не афішую благодійність». Вибач, але я вчиню інакше. Я не маю права мовчати, тому що на лікування Каті з грудня збирали гроші тисячі наших передплатників з України і всієї планети. І вони мають право знати, як триває ця історія. Отже, друзі, Андрій Мацола вже передав батькам Каті близько 700 000 гривень (25 000 євро). Саме цієї суми не вистачало. Андрій, навіть не знаю, як вкласти в слово «спасибі» все те, що я відчуваю. Ти - приклад для наслідування. Таких людей нашій країні дуже не вистачає. У бізнесі. У політиці. І просто в житті. Не тільки брати, а й давати. Протягувати руку допомоги. Самостійно. Без прохань і умовлянь. Просто тому, що ти людина», - додав Комаров.

За словами Дмитра Комарова, наразі фінансове питання лікування Каті повністю вирішене.

«Підсумую. Друзі, дякую кожному з вас за кожну копійку. Без ваших тисяч переказів по 5-10 доларів ми б не відправили Катюшу до Італії, і сталася б трагедія. Але всю суму зібрати не вийшло. Дякую Андрію, що вчасно підключився. Поважаю. Фінансова частина Катиної проблеми закрита. Тепер залишається молитися за неї і сподіватися на італійських лікарів. Гроші є, але не все залежить тільки від них. Попереду складні роки лікування, не менш трьох. Пити і їсти Катюші не можна. Важливо відправляти малятку нашу позитивну енергію. А я обов'язково продовжу стежити за її долею і повідомлятиму вам всі новини, продовжу провідувати і підтримувати. І ми разом з вами продовжимо рятувати життя. Бути добру!».

uzhgorod.net.ua

 

11 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів