Москаль заявив, що за два тижні може знайти всіх причетних до "мукачівських подій"

Москаль заявив, що за два тижні може знайти всіх причетних до "мукачівських подій"
11 липня виповнюється рік кривавому інциденту в Мукачево за участю "Правого сектора". Що змінилося після цього на Закарпатті та де зараз герої тих подій, розповів губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль.

 

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль в інтерв'ю "Стране" розповів, хто був насправді зацікавлений в кривавих подіях, які відбувалися рівно рік тому 11 липня в Мукачеві.

"Це була кишенькова армія Віктора Балоги. Сиділа тут (показує на свій кабінет в ОДА - "Страна") ціла комісія Верховної Ради, і так вона нічого не сказала. Проводили розслідування, просиділи даром. Вони сказали, що один клан боровся з іншим. Тож назвіть прізвища. Хто очільник цього клану, хто його утримував?", - зазначив Москаль.

Губернатор нагадав, що "Балога чітко говорив, що він фінансував "Правий сектор", знайдіть це в ЗМІ". "Я був у генпрокурора пана Луценка, і говорив, Юрій Віталійович, як-то ж треба закінчити, рік пройшов. Крім чотирьох поранених, яких відразу затримали, поки нікого до відповідальності не притягнули. Я вказував, де вони знаходяться. Всі - хто є, кого немає", - резюмував Геннадій Москаль.

Крім того, він нагадав, що до сих пір залишаються безкарними вбивці водія BlaВlaСar. "Коли я заявив, що підозрюваний у вбивстві причетний до подій в Мукачево, то "Правий сектор" почав кричати, що Москаль - патологічний брехун, а "наші хлопці" не могли так зробити. Потім виявилося, що так, таки закарпатські, ті, хто в бігах. Машину знайшли, водія досі не знайшли. Їх не знайшли. Вони з автоматами озброєні ходять по місту, по країні. Це просто викликало резонанс, завдяки ЗМІ, а якби не викликало? Так би його ніхто і не шукав. Але їх встановили, що це вони. Чому ж їх не затримують? Це питання не до мене. Давайте я кину все. І я вам гарантую, через 15 днів я їх всіх по одному повиловлюю, тому що я знаю, де вони знаходяться", - підсумував закарпатський губернатор.

 

 

11 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів