Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку і кафе на Міжгірщині

Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку і кафе на Міжгірщині
11 липня о 10:54  в оперативно-рятувальну службу Міжгірського району поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку (приватна садиба) з вбудованим кафе у с. Розтока Міжгірського району.

 

Для ліквідації загорання до місця виклику було направлено пожежні розрахунки 4-ої пожежно-рятувальної частини смт. Міжгір’я. Вже по прибуттю до місця було встановлено, що горить покрівля будівлі, й було прийняте рішення залучити додаткові сили та засоби рятувальників з сусіднього Воловецького району.  Всього на ліквідації пожежі працювало  п’ять одиниць техніки та 15 чоловік особового складу, повідомили в УДСНС України у Закарпатській області.

О 12:19 загорання було локалізовано й о 13:00 ліквідовано повністю. Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь знищив крівлю, перекриття між другим поверхом та мансардою та майно домашнього вжитку. Також пошкоджено стіни житлових кімнат на другому поверсі та мансарді, майно домашнього вжитку, стіни та майно кафе на першому поверсі. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

 

 

11 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів