Без Штефаньо не обійшлося: новонароджений смачний бренд Ужгорода – ужбургер. Покроковий рецепт

Без Штефаньо не обійшлося: новонароджений смачний бренд Ужгорода – ужбургер. Покроковий рецепт
Туризмознавець Федір Шандор у соцмережі повідомив про ще один, окрім торта, цукерок і кави смачний новонароджений бренд обласного центру Закарпаття, який увібрав палітру смаків нашого краю.

 

Отож, наводимо покроковий рецепт із фото в авторській стилістиці на Фейсбук

Для соусної заправки беремо добронську петрушку, медовий оцет від Медового дому Перест, червоне сухе від Ковача, конопляна олія від Угочанський смак Тизеша

Дрібнимо і змішуємо блендером

У другому етапі соуса беремо домашню гірчицю та майонез від кондитерської Штефаньо, солотвинську сіль, турянський часник від Симочко

Знову розмішуємо блендером

Соус для ужбургера готовий

Котлети для ужбургера: мясо угорської сірої корови від Угочанський смак Тизеша (шия або грудинка), солотвинська сіль, чорний перець з бовта. Котлети вкласти у форми і покласти у морозилку

Мороженими котлети аби не розпалися смажимо на закарпатській конопляній, гарбузові або льняній олії ( на соняшниковій не можна).

Дрібнимо цибулю від мукачівського Графського двору

Беремо паніні (булочки) від кондитерської Штефаньо

Розрізаємо булочки вздовж навпіл

Обидві половинки промазуємо соусом для ужбургера

Виймаємо котлети, ріжемо навпіл

На одну половину булочки ставимо три частинки котлет

Накладаємо зверху нарізаний селиський сир від Пригари

Посипаємо подрібленою цибулею

Ставимо на контактний гріль

Ужбургер готовий!!!

 

 

 

12 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів