Над чим працюють ужгородські комунальники: традиційний звіт

Над чим працюють ужгородські комунальники: традиційний звіт
Сьогодні в Ужгороді працівники комунального підприємства КШЕП ремонтуватимуть світлофор, який знаходиться на перехресті вулиць Собранецька-Митна. Прохання до водіїв бути уважними на цьому відрізку дороги. Вулиці Благоєва, Тімірязєва, Коцюбинського, Загорську, площу Кірпи комунальники сьогодні асфальтують. Вночі працювали дві поливо-мийні машини на вулицях Шумній, Другетів, Тімірязєва, Шахтарів, Котляревського.

 

"УжАгромікс" косить вулиці Уральську, Коцюбинського, Анкудінова, Робочу, площу Поштову, підстригає живопліт на вулиці Уральській та площі Корятовича. Сухі гілки працівники підприємства вирізатимуть у сквері Масарика, Ротарі-парку та сквері біля ОДА.

Працівники "Закарпателектробуду" відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Володимирській, Заньковецької № 36, 38 та встановлюють опори для ліхтарів на вулиці 8 Березня.

Підприємство "АВЕ-Ужгород" сьогодні ліквідовує стихійне сміттєзвалище на вулиці Легоцького № 46, після чого монтуватиме нове місце збору твердих побутових відходів.

 

13 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів