В Ужгороді оголосили конкурс серед підрядників на проведення будівельних робіт

В Ужгороді оголосили конкурс серед підрядників на проведення будівельних робіт
ОСББ «УЖ-ФОРТ» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») оголошують конкурс на проведення робіт у межах мікропроекту «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку на проспекті Свободи, 28 в м. Ужгород (ОСББ «УЖ-ФОРТ»)».

 

До участі в конкурсі запрошують ліцензованих підрядників із доброю репутацією та досвідом проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності, повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

Перелік основних видів робіт: розбирання існуючого та влаштування нового покриття даху (металочерепиця), заміна кроквяних ніг, розбирання слухових вікон, розбирання водостічних труб зі сталі листової, розбирання жолобів, розбирання димовентканалів, мурування димовентканалів, поліпшене штукатурення стін фасадів, фарбування димарів.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Закарпатська  область, Ужгородський район, місто Ужгород, пр. Свободи, 28/21.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60-ти днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше 12:00  27 липня 2016 року. Розкриття пропозицій відбудеться в м. Ужгород, пл. Народна, 4, офіс 231 о 15:00  27 липня 2016 року у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Додаткову інформацію можна отримати за вищезазначеною адресою, або за телефоном: 050 2809790 (Міговк Ольга, голова правління ОСББ «УЖ-ФОРТ»)

 

13 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів