Закарпатські вогнеборці проводять рейдові перевірки місць збирання зернових культур

Закарпатські вогнеборці проводять рейдові перевірки місць збирання зернових культур
На Закарпатті розпочався сезон збору зернових. Зважаючи на небезпечний період, увага рятувальників прикута до забезпечення пожежної безпеки місць збирання врожаю.

 

Загрозливу обстановку під час жнив створюють: спекотна погода, сухі хліба, хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у несправному стані, людська недбалість та безвідповідальність, інформує УДСНС України у Закарпатській області.

Задля уникнення надзвичайних ситуацій на полях у розпалі пожежонебезпечного періоду, працівниками Управління ДСНС області проводяться рейдові перевірки місць збирання зернових культур.

Так, 13 липня, представники ДСНС навідалися на угіддя сільськогосподарського товариства ДП «Виноград» корпорації «Закарпатсадвинпром», що в с. В. Лази Ужгородського району.

У ході заходу особлива увага приділялася справності зернозбиральної техніки, забезпеченню її первинними засобами пожежогасіння та проведення їх технічного обслуговування. Також перевірялося чергування на полях допоміжної техніки. Остання може використовуватися для оборювання полів та для гасіння пожежі. За наслідками перевірки, рятувальники провели з комбайнерами додатковий інструктаж та вручили пам’ятки відповідної тематики.

 

 

14 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів