Лісівники через пресу хочуть щоб чоловіка, який незаконно рубав дерева на Виноградівщині, покарали

Лісівники через пресу хочуть щоб чоловіка, який незаконно рубав дерева на Виноградівщині, покарали
13 липня поточного року близько 17-ої години лісовою охороною Виноградівського лісництва в кварталі № 81 заказника «Чорна гора» було виявлено «на гарячому» при здійсненні незаконної вирубки дерев мешканця Виноградова громадянина Михайла Шаланкі. Лісником Григорієм Анталом даний правопорушник був затриманий на місці вчинення незаконної рубки та негайно повідомлено директора ДП «Виноградівський лісгосп». На місце вчинення лісопорушення направлено рейдову бригаду лісгоспу.

 

При детальному огляді місця самовільної рубки було встановлено, що у виділі 7 кварталу №81 Виноградівського лісництва правопорушником здійснено незаконну вирубку шести дерев породи граба, дуба та липи, і пошкодження одного дерева дуба, загальним обсягом близько п’яти м³. Розмір шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно-заповідний фонд внаслідок незаконної рубки склав понад 21 тисячу гривень.

Провідним інженером з охорони та захисту лісу Юрієм Дзяпко про даний факт незаконної рубки повідомлено Виноградівське відділення поліції та складено відповідні документи про лісопорушення. Працівниками поліції групи швидкого реагування проведено огляд та документування місця події. Залишки лісопродукції – два стовбури граба і дуба вилучені лісовою охороною на зберігання у Виноградівське лісництво до прийняття рішення, згідно компетенції правоохоронних органів.

Також повідомляємо, що в 2013 році Михайло Шаланкі вже притягувався до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення, а у березні місяці поточного року зібрано матеріали про лісопорушення рідним братом Миколою Шаланкі, за здійснення незаконної рубки дерев у цьому ж кварталі № 81/7 заказника «Чорна гора», які було направлено до Виноградівського відділення поліції для прийняття рішення. Керівництво ДП «Виноградівське ЛГ» просить притягнути до відповідальності порушників закону.

 Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

15 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів