На Закарпатті затримали вбивцю

На Закарпатті затримали вбивцю
Львів’янин, який за рішенням суду розшукувався з грудня 2015 року Галицьким відділом поліції ГУНП в Львівський області, затриманий закарпатськими правоохоронцями, після прибуття на територію нашої області.

 

21-річний житель Львова розшукувався за резонансне вбивство студента на проспекті Свободи в листопаді 2015 року. Тоді четверо чоловіків та жінка за ніч побили 17 та 18 річних хлопців, та ще двох молодих людей 18 та 19 років біля театру. Один із потерпілих через отримані ножові поранення помер.

Львівські правоохоронці затримали частину групи, закарпатська поліція допомогла з затриманням одного із зловмисників при спробі сховатися від органів досудового розслідування на території нашої області. Проти всіх нападників відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років) та за ч.2 ст. 115 КК України (вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів