І таке буває – у соцмережі повідомили про хорошого ужгородського маршрутчика. Без іронії

І таке буває – у соцмережі повідомили про хорошого ужгородського маршрутчика. Без іронії
Відгук про людяний вчинок ужгородського маршрутчика поширюється в соцмережах.

 

Наталія Коваленко у Фейсбук зазначає:

"Про "вихованість" водіїв наших маршруток знають майже всі, тому хочу додати трохи "цукру" до цієї теми ) Всі пишуть про погане, а я напишу про хороше) Сьогодні, близко 19 години у маршрутці #12 (на площі Петефі) стала свідком того, як до салону зайшов хлопець з інвалідністю та простягнув водієві 10 гривень, а водій ВІДМОВИВСЯ взяти гроші за проїзд та запропонував хлопцеві пройти до салону і проїхати БЕЗКОШТОВНО! Декілька разів потрапляла на цього водія, жодного разу не чула ніякої грубості, завжди привітний та людяний! Я не знаю ні прізвища, ні імені цієї людини, але дуже хочеться подякувати за ЛЮДЯНІСТЬ! Можливо не все втрачено, якщо є такі люди!)))

На фото водій і маршрутка)))

 

 

 

 

16 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. олеся 2016-07-19 / 16:37:15

    Я живу в Розівці з цим хлопцем іздила б кожен день. Настільки виховану і порядну людину я ще не бачила і не чула. Респект і низький уклін йому.

  2. Емілія 2016-07-17 / 20:50:44

    Часто з ним їздимо. Завжди допомагає дитячий візок занести, не бубнить "колеса бруді" ))). Простий і вічливий. Більше б таких!

  3. Наталія 2016-07-17 / 12:31:49

    Дана ситуація не разова, цей водій завжди спокійний, привітний і ввічливий

  4. Алекс 2016-07-17 / 02:31:00

    Всі ми люди і потрібно розуміти та поважати працю кожного. Інколи нерви здають і на це потрібно зважати, хтось повинен бути розумнішим. А з цим водієм їздив і сам - дійсно справедлива та добра людина. Дав би йому хорошу премію якби був його роботодавцем.