Мукачівський хор повернувся з міжнародного фестивалю з премією

Мукачівський хор повернувся з міжнародного фестивалю з премією
Хор хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи повернувся з XII Європейського фестивалю молодіжних хорів “Giuseppe Zelioli“, де отримав II премію в категорії «В» (змішані хори).

 

Фестивалю передувала багатомісячна ретельна професійна робота, щоденні репетиції протягом канікул в червні, аудіозапис обов’язкової програми з 18-ти творів італійських композиторів, і, звичайно, підготовка конкурсних творів та своєї концертної програми, інформує Володимир Волонтир.

На фестивалі успішно пройшли концерти хору в містах Лекко, Албезе та Албавілла. Щоденні спільні репетиції зведеного хору всіх учасників фестивалю завершились урочистим виконанням  меси в Базиліці Св. Миколая в місті Лекко з прямою телетрансляцією в ефірі національного італійського каналу “RAI“.   

Чудові враження залишились від екскурсій в Мілані, в Комо, з прекрасною панорамою на місто і озеро з гори Брунате (701м), на яку піднімались на фунікулері.

Після фестивалю хор провів два гарні відпочинкові дні на морі в Цріквеніці, в Хорватії.

В піднесеному настрої колектив повернувся в Мукачево із запитанням від найменшого, 9-ти річного хориста: «Коли наступна репетиція?».

 

18 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів