Закарпатські спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату відпочили на курорті в Словаччині

Закарпатські спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату відпочили на курорті в Словаччині
14-15 липня 2016 року в Словаччині на озері Ширава, що в 30 км від Ужгорода, безкоштовно оздоровлювались спортсмени-інваліди Закарпаття.

 

Чудовий словацький курорт Земплинську Шираву змогли відвідати аж 17 спортсменів-інвалідів Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець) і Закарпатського обласного центру спорту інвалідів «Інваспорт» (голова – Андрій Чегіль), повідомляє Закарпаття спортивне.

Запросили до себе в гості закарпатських спортсменів з обмеженими фізичними можливостями представники Михайловецької районної ради Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова). Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. За словами Олександра Лизанця, закарпатські спортсмени-інваліди змогли в Земплинській Шираві насолодитись красою первозданної природи, поплавати у кришталево чистій воді озера Ширава, скоштувати чудові страви словацької кухні, відпочити від виснажливих тренувань і плідно поспілкуватись зі словацькими колегами.

 

 

18 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів