Прокурора Закарпатської області не призначають через політичну боротьбу – ЗМІ

Прокурора Закарпатської області не призначають через політичну боротьбу – ЗМІ
При призначені нових прокурорів областей, які відбулися останнім часом в контексті призначення генеральним прокурором України Юрія Луценка, всіх чинних заступників прокурорів областей змушують написати заяви про відставку.

 

У цьому контексті відбулися певні зміни і на Закарпатті, в якому, єдиному з усіх західноукраїнських регіонів, нового прокурора області ще не призначено.

Як повідомляють джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах, дотеперішній виконувач обов'язків прокурора Закарпатської області, перший заступник прокурора області Іван Шимон пішов у відпустку. А обов'язки прокурора області тимчасово виконує заступник прокурора області Павло Русняк.

Представлення нового прокурора Закарпатської області після відставки Володимира Янка і призначення його прокурором Луганської області теоретично мало відбуватися в контексті представлень нових прокурорів західноукраїнських регіонів, які відбувалися по суботу включно. Однак, в силу якихось причин, було відкладене. Ймовірно, це пов'язано з тим, що, відповідно до непублічних домовленостей політичних сил, що склали колишню коаліцію у парламенті, Закарпатська область в плані призначення на ключові посади була квотою "Народного фронту". Однак політичні розклади частково змінилися, і свої види на область мають політики, що ототожнюються з Петром Порошенком.

Наразі, йдеться про те, що представленя нового прокурора Закарпаття таки мало б відбутися цього тижня без визначення конткретної дати.

 

18 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Алекс 2016-07-18 / 23:27:41

    Невже прокуратура Закарпаття нікого не цікавить і прокоментувати ніхто нічого не хоче?