Дослідження виявило найбільш аварійно-небезпечні ділянки траси Київ-Чоп

Дослідження виявило найбільш аварійно-небезпечні ділянки траси Київ-Чоп
Протягом липня працівники служби безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева спільно зі Службою автодоріг Закарпатської області та Державним науково-дослідним інститутом Укравтодору провели аналіз місць концентрації ДТП та аварійно-небезпечних ділянок дороги.

 

Дослідження та аналіз проводився на дорозі державного значення Київ-Чоп в об’їзд міста Ужгород.

До ділянок концентрації відносяться ділянки з аварійністю 4 ДТП з потерпілими або 12 ДТП з потерпілими та матеріальним збитком, відстань між сусідніми ДТП з постраждалими на яких не перевищує 300 м, або 150 м за умови врахування ДТП з матеріальним збитком і постраждалими. Також враховується  інтенсивність руху.

Досліджувався період з 2013 до 2015 року. 

Аварійно-небезпечних ділянок на автодорозі Київ-Чоп виділили 4, зальна протяжність яких складає 4,376 метрів.

Крім того, працівники Управління патрульної поліції відмітили 18 місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, найпоширеніші серед яких є: спуск з Латірського перевалу, поворот на село Абранка та село Підполоззя Воловецького району, поворот біля села Чинадійове Мукачівського району, коло на в’їзді в Мукачево, перехрестя в селі Ракошино, поворот на село Червеньово Мукачівського району, відрізок шляху у селі Розівка.

Основними причинами ДТП є недотримання водіями швидкісного режиму, дистанції та правил обгону.

 

 

19 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів