Закарпатці, будьте обережні! В Інтернеті активізувались шахраї

Закарпатці, будьте обережні! В Інтернеті активізувались шахраї
Про це попереджають у ПриватБанку.

 

Нещодавно користувачі Інтернету повідомили про новий вид шахрайства. Від імені банків невідомі розсилають на електронну пошту повідомлення, заражене вірусом. У листі йдеться про наявність заборгованості.

Як повідомляють “отримувачі”, листи надходять від імені різних фінансових установ. Зокрема, в листі повідомляється про наявність заборгованості по нібито взятому кредиту і про майбутній судовий розгляд. Для ознайомлення з деталями користувачеві пропонують перейти за посиланням в листі або відкрити вкладення.

ПриватБанк застерігає всіх закарпатців, що при переході за посиланням існує висока загроза зараженням вірусом персонального комп'ютера отримувача.  У такому разі, при отриманні подібного листа ні в якому разі не слід відкривати посилання та вкладені документи.

“Ні в якому разі не переходьте за посиланнями у листах-вірусах, - застерігає прес-служба ПриватБанку, - зателефонуйте в банк за номером 3700, звертайтесь у найближче відділення ПриватБанку та проясніть ситуацію. В останній час листи отримали навіть громадяни, які не мають жодного відкритого рахунку в банку. Листи надходять від імені різних українських банків, занепокоєні користувачі переходять за посиланням та в наслідок чого отримують вірус на свій комп'ютер”.

Будьте обережні!

 

20 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів