Шуфричу та Шіцу погрожують кримінальною справою та в’язницею за «говерлянські борги»

Шуфричу та Шіцу погрожують кримінальною справою та в’язницею
за «говерлянські борги»
Юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси екс-футболістів «Говерли» Дмитра Трухіна та Сергія Кузнєцова, не залишає боротьбу з Шуфричем та збирається повертати борги своїх клієнтів.

 

Всім відомо, що ужгородська Говерла не отримала атестату на найближчий сезон, а відтак й втратила свій професійний статус. Більшість футболістів, які виступали за цей клуб, вже залишили надію на повернення заборгованостей, клуб практично вже не існує, тож питати банально нема у кого. Однак, Дмитро Коробко вважає по-іншому. Як стверджує юрист сайту sportarena у справі Дмитра Трухіна виграно апеляцію в суді, тож наразі очікують, що рішення суду приведе в дію виконавча служба. В іншому випадку пан Д. Коробко наполягатиме на відкритті кримінальних справ  за невиплату заробітної плати, та за невиконання рішення суду. Справу відкриють проти віце-президента клубу Олександра Шуфрича, генерального директора Івана Шіца та бухгалтера клубу. На думку юриста їм загрожує до трьох років в’язниці.

Як зазначив Д.Коробко: «Я ще почекаю рішення по Кузнєцову (воно буде 28 липня) і на початку серпня вже будемо порушувати ці кримінальні провадження».

 

20 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів