Завтра суд обиратиме міру запобіжного заходу закарпатським активістам - вимагачам

Завтра суд обиратиме міру запобіжного заходу закарпатським активістам - вимагачам
«Активісти», яких напередодні затримали за шантаж, перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Сьогодні їм оголошено про підозру, завтра – суд.

 

Сьогодні, 21 липня, скандально відомим «активістам» оголосили про підозру у вимаганні, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

«За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження  за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України – вимагання. Карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Особи затримані в порядку статті 208 КПК України (на 72 години). 22 липня Ужгородський міськрайонний суд обиратиме їм міру запобіжного заходу», – розповідає т.в.о начальника відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Галина Сернівка.

 

Нагадаємо, 20 липня закарпатські правоохоронці «на гарячому» затримали керівників однієї з громадських організацій Ужгорода, які позиціонують себе борцями за дотриманням Правил дорожнього руху, а також чесності полісменів. Ці особи вимагали грошей за не викладення в Інтернет компромату на інспекторів однієї з державних служб.

 

21 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів